Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw voor elke doelgroep

Bij utiliteitsbouw, panden met een andere functie dan wonen, gelden vaak specifieke wensen en eisen. Elk gebouw in de utiliteitsbouw heeft een uniek ontwerp dat gebaseerd is op de functie, de gewenste uitstraling en de gebruikers van het pand. Bouwcombinatie Hoorn heeft ervaring met de meest uiteenlopende panden in de utiliteitsbouw. Van klein en heel specifiek tot groot en multifunctioneel. Deze ervaring maakt het mogelijk om efficiënt te werken voor een degelijk eindresultaat dat staat als een huis. Naast de bouw zelf, zijn er nog vele handelingen en procedures die vooraf gaan aan het bouwen. Bij de bouwvergunningsprocedures en alles daar omheen zijn we u graag van dienst. Ook kunnen we dit traject volledig voor u overnemen.

Utiliteitsbouw in een tijd van duurzaamheid

Waar vroeger veel meer recht-toe-recht-aan werd gebouwd, gaat het ook binnen de utiliteitsbouw meer over duurzaamheid. Dan gaat het over duurzaam bouwen met de beste materialen, maar ook over energiezuinige tot CO2 neutrale gebouwen én over duurzaamheid met betrekking tot de gebruikers. Panden moeten levensloopbestendig zijn en toegankelijk voor mindervaliden. Ook veiligheid is een belangrijk aspect. Brandveiligheid en inbraakbeveiliging zijn onderhevig aan een scala van wetten en regels. Deze zaken vragen veel kennis van zaken. Als specialist adviseren en begeleiden we u graag. Zo kunnen u en uw gebruikers lang en effectief gebruik maken van uw pand.

Afwerking tot in de puntjes

Naast de pure bouw, kunnen we ook de afwerking binnen utiliteitsbouw voor u verzorgen. U kunt rekenen op praktische adviezen over goed kleur- en materiaalgebruik, maar ook over de inrichting. Alle specialismen zijn binnen handbereik in ons omvangrijke netwerk binnen en buiten Westfriesland. Voor al onze werkzaamheden geldt dat we scherp zijn op een goede prijsstelling en kostenbewust handelen. Daarbij verliezen we de kwaliteit niet uit het oog. U wilt tenslotte investeren in een duurzaam pand waar u en uw gebruikers vele jaren gebruik van kunnen maken.